Deprecated: wp_make_content_images_responsive har upphört sedan version 5.5.0! Använd wp_filter_content_tags() istället. in /home/customer/www/wurstmaster.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 4859

Vi gör korv – tillsammans

Har ni råvaran, receptet eller bara en önskan om en egen korv? Allt är möjligt! Vi kommer fram till de bästa lösningarna för att skapa en produkt för dig.

Vi samarbetar med restauranger, jägare, handlare och företag som vill ta fram en egen korv.

Vi hjälper till med recept, sammansättning av råvaror, smaker, konsistens, tillverkning och paketering. Allt för att skapa en unik produkt.

Exempel

Den Koreanska restaurangen Arirang hade en önskan om att göra en korv, en slags fusion med Kimchi (fermenterad kål). Efter diskussion så kom vi fram till att det är möjligt, om än svårt att skapa korv med dels kål i och att den har en så hög syra i.

Men skam den som ger sig, efter ett antal försök så producerar vi nu korven som säljs i både deras restaurang och butik, samt ut till dagligvaruhandeln. Ett fantastiskt roligt projekt och resultatet blev en korv som inte tidigare fanns på marknaden. Nu har du också den möjligheten.

Prata med oss

Företagsnamn *
Organisationsnummer
Email *
Telefon

Ämne

Hur kan vi samarbeta?