En av de klassiska tyska oktoberkorvarna, en tysk specialitet gjord på svensk råvara.
Mattips: Weisswursten sjuds i vatten med salt, lagerblad och hela vitpepparkorn. Servera med surkål och sötstark senap. Ät och njut av denna klassiska tyska korvspecialitet.
Ingredienser
Griskött, fett från kyckling, kryddor och salt. Stabiliseringsmedel E450, antioxidationsmedel E300 och konserveringsmedel E250.
För att vi ska kunna göra vår hemsida ännu bättre använder vi cookies, cookies samlar in grundläggande statistik om ditt besök. Tryck på "Anpassa dina val" för att läsa mer. Läs mer
Inställningar för cookies
Cookies sparar information om hur du använder webbplatsen, data som kan återanvändas. Läs mer
Dessa cookies är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera och kan inte stängas av i våra system. De används till exempel när du ställer in personliga preferenser. Du kan ställa in så att din webbläsare blockerar eller varnar dig om dessa cookies, men vissa delar av webbplatsen fungerar inte då.
Dessa cookies används för att samla in besöksstatistik på vår hemsida. Statistiken använder vi till exempel för att se vilka sidor som är populära, och vilka som verkar vara svåra att hitta.