Projektbeskrivning

Ungersk Kabanoss

Smak: Fyllig, Vitlök, stark.
Passar: Grilla, I gryta, Koka, Tilltugg
Kött: 99%
Fett: 20%

En Ungersk kabanoss med hög kötthalt och en smak av vitlök. Passar gammal som ung!

Tillagning:
Ät som tilltugg till en öl eller ett glas vin. Lättgrillas eller sjud i gryta så att den blir genomvarm, ät med lite bröd eller varför inte surkål? Senap och ketchup för den som verkligen vill ha det.

Ingredienser:
Griskött, fett från gris, vatten, potatisstärkelse, kryddor, vitlök, salt, antioxidationsmedel E300, E331, konserveringsmedel E250.

Näringsvärde/100 g. färdig vara:

Energi: 1155 kJ (277 kcal)
Fett: 20 g. (varav 8 g. mättat)
Kolhydrater: 5 g. (varav 0 g. sockerarter)
Protein: 16 g.
Salt: 2 g.

Glutenfri

Laktosfri

Fri från sojaprotein

Fri från mjölkprotein

Fri från ärtprotein

Fri från ägg