1-2 port.
Ingredienser
1 paket Wurst Master lammkabanoss
1 röd paprika
10 cm squash
4-8 champinjoner
grillspett
Mangosalsa
1/2 mango, persikor eller nektariner,
ca 200 g 1/2 vårlök, strimlad
1/2 vitlöksklyfta, finhackad
1/2 -1 tsk röd chili, finhackad
1 tsk olivolja
salt och peppar
Gör så här
Blötlägg grillspetten i kallt vatten. Dela lammkabanossen i 4-5 cm långa bitar. Ansa paprikan, skär i mindre bitar. Skär squashen i cm-tjocka bitar. Dela ev. champinjo- nerna. Trä upp lammkabanoss- paprika- squash- och svampbitar på grillspett. Skär mangon i små kuber, 1 x 1 cm. Blanda alla ingredienser till mangosalsan. Grilla spetten tills de har fått färg på grillen eller i ugnen. Servera med fransk eller vinägrettbaserad potatissallad.